Gratis boek voor de jongste Hattemers

Alle kinderen die in 2022 zijn geboren en alle pasgeborenen in Hattem krijgen van het Cultuurfonds Hattem het boek Kito de Dijkpoortkat cadeau. Het boek kan gratis worden opgehaald bij Nog Steeds Leuk.

Creatief
Kunst en cultuur horen bij de opvoeding van kinderen. Kinderen zijn kleine creatievelingen die zonder de ballast van het latere leerproces hun eigen ideeën vorm geven op een heel eigen wijze.
Hoe eerder kinderen in aanraking komen met kunst en cultuur, des te groter is de groep potentiële kunst- en cultuurliefhebbers in de toekomst. Reden voor het Cultuurfonds Hattem om alle kinderen het boek Kito de Dijkpoortkat cadeau te geven. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd spelenderwijs kennis maken met de stad waarin zij wonen.

Cultuurfonds
Het Cultuurfonds Hattem (CFH) is ruim zes jaar geleden in het leven geroepen door een aantal betrokken Hattemers. Doel van het fonds is om er mede voor te zorgen dat ook de toekomstige inwoners van ons Hanzestadje kunnen opgroeien in een springlevend cultuur- en natuurrijk landschap waar het fijn wonen, werken en recreëren is. In de afgelopen jaren werden diverse lokale projecten ondersteund.

Cultuur
Het CFH ondersteunt projecten, maar ontplooit daarnaast ook initiatieven die verbinden en de lokale samenleving positief stimuleren. Alle kinderen uit Hattem die geboren zijn in 2022 kunnen tegen inlevering van een geboortekaartje een gratis boek ophalen bij Nog Steeds Leuk aan de Kerkstraat 55 in Hattem. Per gezin uit Hattem is maximaal 1 boek beschikbaar en op = op. Daarnaast zit in het boek een kortingsbon van Foto Impuls en Nog Steeds Leuk.

Voor meer informatie over het doen van een aanvraag of het geven van een bijdrage: www.cultuurfondshattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in