Duurzamere parkeerplaats De Bleek geopend

Hattem – “Eindelijk verlost van die waterplassen!”, verzucht Bert van der Stoep, die blij is voor zijn VaDeSto klanten. En het is niet alleen de waterhuishouding die verbeterd is op de vernieuwde parkeerplaats de Bleek. Wethouder Koen Castelein, die vandaag de officiële opening verricht, weet nog meer voordelen te noemen.

Het is een klein clubje van buurtbewoners en pers dat afkomt op de opening. Een ceremonieel gebeuren, want er is al geen plekje meer onbezet op de gloednieuwe parkeerplaats. Ze worden met koffie en koeken welkom geheten door de gemeente Hattem en bouwbedrijf NTP dat de klus heeft geklaard. Wethouder Koen Castelein spreekt enkele woorden.

“Met de vernieuwing van de Bleek hebben we een aantal mooie doelen bereikt: meer parkeerruimte, ruimte voor stekkerauto’s, ruimte voor twee touringcars en daarnaast ook nog meer ruimte voor groen.” Aldus de wethouder. Castelein roemt ook de samenwerking met NTP en met de omwonenden.

Na het onthullen van een laadpaal is de parkeerplaats officieel geopend. Daarmee is een mooie bijdrage aan een bereikbaar en duurzamer Hattem opgeleverd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in