Gemeente Hattem houdt bijpraatsessies voorlopig ontwerp binnenstad ‘Fase 2’

De gemeente Hattem nodigt je uit voor een brijpraatsessie op het projectkantoor van de herinrichting binnenstad aan de Ridderstraat 10.

“In persoonlijke sessies van 20 minuten -met maximaal 2 personen per huishouden- gaan wij dinsdag 8 en woensdag 9 december graag het gesprek met u aan over het voorlopig ontwerp (VO) van de binnenstad van Hattem”, aldus de gemeente.

Ontwerp
Op 19 augustus is een eerste corona-proof bijeenkomst geweest over Binnenstad Fase 2. Er is toen input geleverd en zijn knelpunten en kansen opgehaald. OKRA landschapsarchitecten heeft mede op basis hiervan daarop een definitief schetsontwerp gemaakt. Dit is 16 september opnieuw gepresenteerd aan bewoners, ondernemers en andere belangstellenden.

In de afgelopen maanden heeft NTP het schetsontwerp van OKRA verder gedetailleerd en technisch uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp.

8 of 9 december
Op dinsdag 8 en woensdag 9 december wordt dit ontwerp gepresenteerd.


Persoonlijk tijdvak
Vanwege de coronamaatregelen werkt de gemeente Hattem met een persoonlijk tijdvak. In dit tijdvak is er ruimte voor één huishouden. Vanaf 9.00 uur ’s morgens is er elke 20 minuten een gesprek, de laatste om 20.40 uur.

Inschrijven
Meld je aan via gemeente@hattem.nl o.v.v. Binnenstad fase 2 inloop voorlopig ontwerp. Geef in de mail duidelijk aan op welke datum en hoe laat je wilt te komen, met wie, jouw telefoonnummer en mailadres. Je krijgt van de gemeente een bevestiging van je mail.

De gemeente vraagt je om bij klachten thuis te blijven. Het dragen van een mondkapje in een publieke binnenruimte is vanaf 1 december verplicht.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in