Raampamflet terug van weggeweest

De oude tijden van aangeplakte informatie aan het stadhuis zijn terug van weggeweest in Hattem. Dit komt doordat huis-aan-huisblad de Hattemer vakantie heeft tot 24 augustus. In die periode verschijnt de krant niet en normaal staan daarin de bekendmakingen van de gemeente.

Daarom is in deze periode gekozen voor een alternatief en kunnen Hattemers nieuwtjes van de gemeente lezen via de raamkrant naast de voordeur van het stadhuis. Geprinte exemplaren zijn verkrijgbaar in het stadhuis. Het gaat dan om vergunningen, bouwplannen, sloopplannen, bomenkap, verkeersbesluiten en bestemmingsplannen.

Meld je aan voor digitale informatie
De gemeente plaatst alle bekendmakingen ook online op de website officielebekendmakingen.nl. Via deze website kan je verschillende zoekfuncties inzetten. Eenvoudiger is om je via de website https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt aan te melden voor de berichtenservice. Je vult jouw postcode en huisnummer in en ontvangt per e-mail informatie over besluiten die direct invloed hebben op je eigen woonomgeving. Je kan hierbij denken aan vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in