Laatste Open Voetbalmiddag bij vv Hattem met International Sports Revolution

Best een beetje trots keek Hoofd Jeugdopleiding Anton Rave van vv Hattem naar de jeugdige voetballertjes die tijdens de 3e voetbalmiddag training kregen van Bert Konterman en Eliano Reijnders van PEC Zwolle.

De vereniging had zich voorgenomen om in deze coronatijd sport aan te bieden aan alle kinderen in Hattem.

Passie en plezier
Anton Rave: “Hoe mooi is het dat dit initiatief werd ondersteund door PEC Zwolle en Go Ahead Eagles, die jeugdtrainers stuurden. En door Jan van Raalte, Khalid Farj, Piet Diender, Bert Konterman en Eliano Reijnders, die hun voetbalervaring passie en plezier deelden met de deelnemers/sters. Gezien het plezier en de opkomst mag dit initiatief nu al zeer geslaagd genoemd worden.”

“Sport voor iedereen”
Woensdagmiddag 26 mei is het International Sports Revolution (ISR) met 3 trainers aanwezig. Het platform ISR wil “sport voor iedereen” ondersteunen en is bij vv Hattem  bekend van een eerdere voetbal-clinic, door de spectaculaire Summercamps die ze organiseren, de ISR- Academy en hun performance trainingen.

De laatste kans!
Dus zorg dat je er bij bent tijdens de laatste Open Voetbalmiddag van dit seizoen op woensdag 26 mei en ga voor opnieuw een onvergetelijke ervaring. Onder het motto “Laat ze lekker pingelen” organiseert vv Hattem deze voetbalactiviteit voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Aan deze Open Voetbalmiddag kan iedereen meedoen, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van vv Hattem.

  • 6 t/m 9 jaar van 14:00 tot 15:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar van 15:30 tot 16:30 uur

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in