Schrijf je in voor het ‘Voetbal Summer Camp’ bij v.v. Hattem

International Sports Revolution organiseert een Voetbal Summer Camp bij v.v. Hattem. Op sportpark ’t Achterveen krijgen kinderen van 6 tot en met 16 jaar de kans om drie dagen ondergedompeld te worden “in de wereld van voetbal.” Het voetbalkamp wordt georganiseerd van 27 tot en met 29 juli.

Profspelers
De Summer Camps worden georganiseerd door gerenommeerde trainers die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij de in heel Europa bekende Ajax life skills & clinics. Persoonlijke aandacht en werken in kleine groepjes zijn kenmerken van de Summercamps. In Hattem wordt het Camp ondersteund door profspelers Tiny Hoekstra en Kirsten van de Weteringh.

“Tijdens de I.S.R. voetbalkampen werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling door verschillende trainingen en voetbalspellen. Je wordt gecoacht door professionele trainers uit het betaalde voetbal.”

eDivisie FIFA
Daarnaast is Home of e-sports aanwezig zijn en zij nemen Tony Kok mee. Hij is de winnaar van de eDivisie FIFA. Deelnemers krijgen een masterclass en kunnen met en tegen Tony Kok spelen. De woensdag staat in het teken van de FIFA, daarom zullen naast de activiteiten met Tony, ook de FIFA Skill Games uitgezet worden.

Unieke ervaring
“Kortom, een niet te evenaren driedaagse ISR Summer Camp voor de echte voetballer/ster uit de regio, georganiseerd in Hattem op de velden van v.v. Hattem”, zo laat de trotse voetbalclub weten. De kosten voor het Summer Camp bedragen € 149.-, inclusief een kledingpakket van Nike ter waarde van € 40,-.

Meer info en aanmelden
internationalsportsrevolution.com/programmas/voetbalkampen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in