1e Voetbalmiddag scoort bij vv Hattem

“Dit belooft nog wat voor de volgende edities”, is de enthousiaste reactie van Anton Rave, Hoofd Jeugdopleiding bij vv Hattem.

Tijdens de 1e Open Voetbalmiddag ontving de voetbalvereniging zo’n 75 enthousiaste
voetballers en voetbalsters. In 2 shifts kregen zij professionele aandacht van Koen Romme en Wilco Braam die dagelijks de PEC Zwolle jeugd talenten trainen.

Profesionele trainer
Er werd gestart met een centrale warming up. De deelnemertjes mochten daarna aan de verschillende PEC Zwolle-trainingsvormen deelnemen. De oefeningen hadden als thema “aanvallen” waarbij er 1 tegen 1, 2 tegen 1 en 2 tegen 2 werd geoefend op passeeracties, duelleren om de bal en doelpunten maken. Ook oud-Hattemer Jan van Raalte was present. De voormalige voetbalprof en trainer was erg gedreven; alsof er ’s avonds een 1/4 finale Champions Leaque gespeeld zou worden.

Doe je mee?
De volgens Open Voetbalmiddagen zijn op 21 april, 12, 19 en 26 mei, waarbij de deelnemers nog vaker verrast zullen worden door bekende gasttrainers. Onder het motto “Laat ze lekker pingelen” organiseert vv Hattem deze voetbalactiviteiten voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Aan deze Open Voetbalmiddagen kan iedereen meedoen, je hoeft niet op voetbal te zitten of lid te zijn van vv Hattem.

  • 6 – 9 jaar van 14:00 tot 15:00 uur
  • 10 – 12 jaar van 15:30 tot 16:30 uur

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in