“Laat ze lekker pingelen” bij vv Hattem met PEC Zwolle trainer Bert Konterman en Eliano Reijnders

Onder het motto “Laat ze lekker pingelen” organiseert vv Hattem voetbalactiviteiten voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Aan deze Open Voetbalmiddagen kan iedereen meedoen.

Afgelopen week waren Go Ahead Eagles jeugdtrainers Jip Ellenbroek en Bram Meeuwissen te gast. De trainers -nog niet wetende dat ’s avond Go Ahead Eagles na een bloedstollend spannende avond zou promoveren naar de Eredivisie- trainden samen met oud-profs Piet Diender (Go Ahead Eagles) en Khalid Farj (FC Metz) de jongens en meisjes tijdens de Open Voetbalmiddag.

Passie en plezier
De jeugdtrainers brachten samen met de oud profs hun voetbalkennis over op de leergierige deelnemers. De vakantiemiddag had geen betere invulling kunnen krijgen. Met passie en plezier werd er deelgenomen aan de verschillende oefeningen.

Nog 2!
“Op 19 en 26 mei zijn er nog 2 Open Voetbalmiddagen, waarbij verschillende voetbalactiviteiten aangeboden. En de exclusieve Mini Arena’s ontbreekt natuurlijk niet”, vertelt Arjen Noordberger van vv Hattem.

Bert Konterman
Bert Konterman is op 19 mei te gast als trainer. Bert is trainer van PEC Zwolle en bekend als oud-speler van o.a. PEC Zwolle, Feyenoord, Rangers FC. Hij is 12-voudig internationalen volgend seizoen Bondscoach van het Nederlands elftal O19.

Eliano Reijnders
Ook Eliano Reijnders is woensdag te gast tijdens de Open Voetbalmiddag. Eliano is de 20-jarige middenvelder van PEC Zwolle. Zoon van oud-prof Martin Reijnders en broer van Tijjani Reinders die bij AZ Alkmaar speelt.

Wanneer kun jij naar de voetbalmiddagen?

  • 6 t/m 9 jaar van 14:00 tot 15:00 uur
  • 10 t/m 12 jaar van 15:30 tot 16:30

Vanwege het Coronaprotocol voor verantwoord sporten is het sportpark gesloten, uitgezonderd voor spelers en trainers.
Kinderen moeten zoveel mogelijk zelfstandig, per fiets, zonder begeleiding van ouders naar het sportpark komen.
Ouders die jonge kinderen brengen en halen zijn niet eerder dan 5 minuten voor het begin of het einde van de training bij de ingang van het sportpark.
De kantine en de kleedkamers zijn gesloten. Omkleden voor en douchen na de training doe je thuis. Kom in sportkleding, en doe je voetbalschoenen buiten aan (en uit).

De vv Hattem is een vereniging waar iedereen welkom is. De vereniging organiseert juist nu open jeugdactiviteiten om kinderen in de huidige corona tijd extra mogelijkheden te bieden om te bewegen, te sporten en sociale contacten  te maken en te onderhouden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in