Hattemers reageren goed op acties van Veluwe Duurzaam

Uit het jaarverslag van Veluwe Duurzaam valt te lezen dat Hattemers goed reageren op acties van deze organisatie.

Veluwe Duurzaam stond op de markt in alle deelnemende gemeenten. De inwoners konden een gratis oplaadtimer ophalen en vragen stellen over het verduurzamen van hun huis en tuin. Van de 468 uitgedeelde oplaadtimers ging bijna 40% naar bezoekers van de markt in Hattem.

Douchecoach
Ook de douchecoach is populair en 117 exemplaren daarvan zijn uitgedeeld aan Hattemers. Hattem staat hierbij op nummer 2 na Harderwijk waar 150 douchecoaches werden uitgedeeld.

Veluwe Duurzaam
Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket op de Noord Veluwe van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.
Bij het duurzaamheidsloket kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van uw woning, tuin en omgeving.
Daarnaast biedt de website een plek aan allerlei initiatieven met aandacht voor natuur en milieu. Voorbeelden zijn repaircafé’s, energiecoöperaties en natuurverenigingen.

Voor duurzaam nieuws uit de buurt en informatie over subsidies en duurzaamheidsleningen kunnen inwoners ook terecht op de website.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in