Vacature: presentator Hattem Actueel

Ben jij nieuwsgierig en wil je weten wat er in Hattem gebeurt? Dan is de functie van presentator écht iets voor jou. We zoeken leuke mensen voor de presentatie en productie van het radioprogramma Hattem Actueel dat elke zaterdagmorgen tussen 10-12 uur wordt uitgezonden.

De werkzaamheden beginnen met het verzamelen van nieuwsonderwerpen. Je kunt putten uit een bron van persberichten die onze omroep elke dag ontvangt, en van nieuwsartikelen die de webredactie schrijft. Uiteraard helpen we je. Maar geloof ons, als je houdt van zelfstandig werken en je durft op mensen af te stappen en met ze in gesprek te gaan, dan heb je het gauw onder de knie!
In toerbeurt presenteer je vervolgens met een team van collega’s. Ook in de studio helpen we je om het vak te leren. Ervaring is niet echt nodig, enthousiasme en leergierigheid wel. En een aantal zaterdagmorgens in het jaar. Je plant in overleg je eigen uitzenddagen.

Heb je interesse? Kom zaterdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur live meekijken in onze radiostudio in De Marke. Of wil je op een andere manier informatie? Dan kun je contact opnemen via redactie@RTVHattem.nl We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in