Al 40 bedrijven en organisaties doen mee aan de Week van Duurzaamheid

In de regio Noord-Veluwe is in de week van 8 tot en met 16 oktober van alles te zien, te proeven en te ervaren op het gebied van duurzaamheid. Dan is de Week van Duurzaamheid.

Zo’n veertig bedrijven en organisaties uit de regio Noord-Veluwe hebben zich inmiddels aangemeld. Zij bieden tijdens de Week van Duurzaamheid een workshop, kortingsactie, proeverij of andere actie aan. Dit kan zowel online als op locatie bij hun eigen (bedrijfs)pand zijn. Wie ook wil meedoen, kan zich kosteloos opgeven.

Duurzaam in jouw regio
Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet. Je maakt als inwoner van de Noord-Veluwe zo (opnieuw) kennis met het duurzame aanbod in jouw eigen regio. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een proeverij of een online workshop.

Initiatiefnemers
Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten, waaronder Hattem Waterschap Vallei en Veluwe, provincie Gelderland en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam

Aanmelden doe je hier
Organisaties, bedrijven en inwoners uit Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via www.weekvanduurzaamheid.nl.

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in