Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 22 mei

  • De VVD is door een afscheiding van de beide zittende raadsleden niet meer vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Hattem. VVD-bestuurslid Lily Ruijs en oud-commissielid Erik Kleinpenning reageren op de vraag: Wat gaat de VVD nu doen?
  • Anique van Walsum uit Hattem wil samen met drie andere roeiers de Atlantische Oceaan over steken. Waar komt haar passie voor roeien vandaan? En hoe bereid je je op zo’n zware wedstrijd voor?
  • Je kunt sinds donderdag weer zelf je boeken uitzoeken in de bibliotheek in Hattem. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, vertelt hoe de eerste dagen na de heropening zijn verlopen.
  • De PvdA in Hattem is dringend op zoek naar nieuwe raads- en commissieleden. Voorzitter Hanneke Jurriëns vertelt of een deze week geplaatste advertentie met deze oproep al positieve respons heeft opgeleverd.
  • Het Geheugensteunpunt van de Stichting Welzijn Hattem biedt mantelzorgers de mogelijkheid een Workshop Onbegrepen Gedrag te volgen. Janine Verduijn, coördinator van dit steunpunt, geeft aan waarom deze ‘cursus’ wordt gegeven.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in