Mini Champions League Seizoen gaat weer van start

De mini’s van sv Hatto-Heim starten weer het Champions League Seizoen. Jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar zijn van harte welkom om in een shirt van Barcelona, Real Madrid of Bayern Munchen te voetballen.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2022 en van 9.00 tot 10.00 uur voetballen de spelertjes op het kunstgrasveld.Ā De deelnemers worden ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe.Ā Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty’s genomen.Ā sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen.

Wekelijkse training
Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op altijd op woensdagmiddag getraind.
Deze wekelijkse training begint woensdag 31 augustus om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers.Ā Tijdens deze training, dieĀ plaatsvindt op het kunstgrasveld voor het clubhuis, doen de deelnemers verschillende oefeningen waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan.

Meer informatie is te verkrijgen via hoofdleider Herman Haverkamp (06-25432085) of kijk opĀ www.svhattoheim.nl.

Fruit en snackgroente
Ook is er weer iedere zaterdag fruit en snackgroente in het clubhuis van sv Hatto-Heim. De voetbalverenigingĀ is een trendsetter op dit gebied en trots op de samenwerking met de Hattemer ondernemerĀ Jaap ter Velde die deze gezonde versnapering verzorgt voor de jonge leden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in