Prijsuitreiking Champions League sv Hatto-Heim mini’s

Zaterdag 2 december vond de jaarlijkse prijsuitreiking van de Champions League bij de mini’s van sv Hatto-Heim plaats, speciaal met Pieten. Met dank aan een club vrijwilligers werd het hoofdveld in de vrieskou klaargestoomd om de jaarlijks afsluitende ouder-kind wedstrijd te organiseren, gevolgd door de prijsuitreiking van het jaar.
Ook werden de kinderen verrast met een groep enthousiaste voetbalpieten en konden ze na afloop genieten van warme chocolademelk met slagroom en pannenkoeken in de sfeervolle kantine.  Ze kregen daarnaast sportieve cadeautjes als verrassing mee naar huis.
Dit alles maakte van deze koude zaterdagochtend een warme herinnering.

Zelfvertrouwen
Het afgelopen jaar trokken 30 / 40 mini’s elke woensdag (15.30 uur) en zaterdag (9.00 uur) trouw en enthousiast hun voetbaltenue aan om met plezier naar het
sportpark ’t Achterveen te gaan.
Naarmate het seizoen voelde de ene mini zich steeds veiliger en gaf zijn of haar eerste goede pass, waar de ander al een aanval met zijn of haar teamgenoot opzette en scoorde.
Stuk voor stuk geweldige resultaten die mogelijk worden gemaakt door vaste gezichten Joop en Herman en bereidwillige ouders en betrokkenen.
De prijzen werden verdeeld over de categorieën: penalty’s schieten & mini van het jaar.

Ruben Pap viel voor de derde keer achtereen in de prijzen en kreeg de wisselbeker voor ‘Mini van het jaar’ van oud-winnaar Dani Schuurman overhandigd.

Mini van het jaar: 1e prijs: Ruben Pap, 2e prijs: Floris van Vianen, 3e prijs: Sven Bloem

Penaltybokaal: 1e prijs: Valentijn Kroes, 2e prijs: David Paulusma, 3e prijs: Stef van der Heide

Meer dan 20 jaar
Afsluitend willen wij als betrokkenen een speciaal woord doen aan Joop Gerritsen en Herman Haverkamp. Jullie bewijzen al meer dan 20 jaar jullie diensten bij de mini’s en hebben bij menig kind de basis gelegd om zich te ontwikkelen tot een volwaardige teamspeler, ongelofelijke klasse mannen!

redactie: Gradus Dijkman
foto: Gonny van Duinen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in