Prijsuitreiking van de Champions League sv Hatto-Heim

Zaterdag 17 juni was de prijsuitreiking van de Champions League van de mini’s van s.v. Hatto-Heim. Ruim 30 mini’s speelden iedere zaterdag hun 4 tegen 4 wedstrijdjes in de tenues van o.a. Barcelona, Juventus, Bayern München en AC Milan. Ook namen zij dan ieder 3 penalty’s. Aan het eind van het seizoen bleek wie de meeste wedstrijdjes had gewonnen en wie de meeste penalty’s had gescoord. Omdat iedereen elke week erg zijn best had gedaan kregen eerst alle mini’s een medaille. Als afsluiting van het seizoen speelden de mini’s nog wedstrijden tegen de vaders en tegen de moeders. Beide wedstrijden werden glansrijk door de mini’s gewonnen.

De bekers werden gewonnen door
Mini van het jaar
1. Dani Schuurman
2. Juda Palland
3. Oliver Bus

Penaltybokaal
1. Samuel Poortman
2. Ruben Pap
3. Joas Uitslag

Foto: Gradus Dijkman

De grote wisselbeker was voor Dani Schuurman. Hij kreeg de beker uit handen van de vorige winnaar Gijs van der Vegt en jeugdvoorzitter Wilco Liefers. Na afloop gingen de mini’s nog pannenkoeken eten.

Wil je komend seizoen ook meedoen?
Ben je tussen 4 en 7 jaar en heb je zin om te voetballen, kom dan eens langs. Vanaf 1 september 2023 voetballen de mini’s weer iedere zaterdag van 9 tot 10 op het sportpark van s.v. Hatto-Heim.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in