Opa’s en oma’s zijn blij om voetballende kleinkinderen weer te zien voetballen

Het is weer ouderwets druk langs de zijlijn, zaterdag bij sv Hatto-Heim. Omdat amateursportwedstrijden buiten eigen clubverband en met publiek weer zijn toegestaan, kunnen ouders en opa’s en oma’s hun kinderen en kleinkinderen eindelijk weer toejuichen en aanmoedigen.

‘Ik miste het heel erg’, vertelt een trotse opa van drie voetballende kleinkinderen en van zijn zoon, die trainer is bij sv Hatto-Heim. Verderop geniet een oma van zijn kleinzoon, die samen met andere jonge spelers achter een bal aan rent.

‘Voor die gasten is het leuk als opa en oma komen kijken’, zegt zij. ‘Als mijn kleinzoon gescoord heeft, kijkt hij meteen naar de kant zo van: heb je het gezien?’ De oma noemt het ‘fantastisch’ dat zij er weer bij kan zijn. ‘Het was vreselijk om al die tijd thuis te zitten, want er was niets te doen.’

Ook Hatto-Heim voorzitter Henk Bultman is blij dat de sfeer langzaam weer terugkeert op de club. ‘Het is lekker dat we weer kunnen voetballen. Daar doen we het met zijn allen voor. Je bent een voetbalvereniging en je wil dat iedereen kan voetballen en na afloop gezellig een bakkie kan doen.’

sv Hatto-Heim – Dos Kampen
Zaterdagmiddag speelde sv Hatto-Heim een vriendschappelijke wedstrijd tegen DOS Kampen, dat uitkomt in de 1e klasse. DOS Kampen liep uit naar een ruststand van 0-3.
In de tweede helft kwam sv Hatto-Heim beter in zijn spel. Doordat de Kampenaren en de Hattemers nog weten te scoren kwam de eindstand op 1-4.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in