Digitale informatiebijeenkomst ‘Woonzorglocatie Geldersedijk’

De gemeente Hattem houdt een digitale informatiebijeenkomst over de Woonzorglocatie Geldersedijk op dinsdagavond 20 oktober. Tijdens deze avond wordt het Stedenbouwkundig plan gepresenteerd en is er ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst wordt rechtstreeks uitgezonden via de tv en webstream bij RTV Hattem.

De informatieavond is van 19.00 uur tot 20.15 uur. “In ruim een uur nemen we u mee in de planvorming en krijgt u een beeld van de toekomstige Woonzorglocatie Geldersedijk. U kunt tijdens de presentaties uw vragen stellen. Rond 19.45 uur worden de ingezonden vragen beantwoord,” zo laat de gemeente Hattem weten.

Stel je vraag
Vragen en reacties kun je plaatsen via:

 

Zorgwoningen en scholen
De wens van de gemeente is dat er en woonzorgzone ontstaat met woningen die aansluiten bij de (zorg)behoeften van de oudere Hattemer van straks. In het gebied vind je al woonzorgcentrum de Hof van Blom. “Er is ruimte voor en behoefte aan meer woningen die zijn voorbereid op zorg. In het gebied komt daarnaast een Integraal Kindcentrum twee basisscholen: Van Heemstra en De Zaaier met voor- en naschoolse kinderopvang.”

Lees hier het Stedenbouwkundig plan


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in