Inloopbijeenkomst in stadhuis over Gebiedsplan Hoenwaard 2030

De gemeente Hattem houdt een inloopbijeenkomst over Gebiedsplan Hoenwaard 2030. De bijeenkomst is op maandag 21 maart in het stadhuis. Waterschap Vallei en Veluwe organiseert deze bijeenkomst, verspreid over drie tijdblokken.

De afgelopen jaren is er gewerkt aan een toekomstbeeld voor de uiterwaarden bij Heerde en Hattem. Het resultaat daarvan is vastgelegd in het Gebiedsplan Hoenwaard 2030, dat recent is vastgesteld door de betrokken overheden.

Interactieve kaart
Er zijn ’s middags en ‘s avonds leden van het projectteam aanwezig om vragen te beantwoorden en reacties in te winnen. De interactieve kaart kan vooraf via www.hoenwaard2030.nl worden bekeken. Tijdens de inloopbijeenkomst wordt ook informatie gedeeld over de vervolgstappen en de planning. Het plan en de bijbehorende maatregelen worden niet centraal gepresenteerd.

Belangstelling?
Je bent welkom maandag 21 maart op één van de volgende drie tijdsloten: 16.00-17.00, 17.30-18.30 en 18.30-19.30 uur. Je kunt je vooraf aanmelden via hoenwaard2030@vallei-veluwe.nl.  Geef daarin aan welk tijdslot jouw voorkeur heeft en of je alleen komt of met meerdere personen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in