Tijdelijk parkeerverbod Kleine Gracht daarna parkeerschijfzone

Vanwege de herinrichting van de binnenstad en de werkzaamheden die daarvoor verricht worden, zijn de parkeerplaatsen aan de Kleine Gracht tijdelijk afgesloten. Dit geldt voor de periode van 17 mei 07.00 uur tot 21 mei 2021 17.00 uur.

Daarna parkeerschijfzone
Na deze periode worden de parkeerplaatsen tussen Kleine Gracht 4 en het kruispunt met de Geldersedijk tijdelijk onderdeel van de parkeerschijfzone. Van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur geldt dan een maximale parkeerduur van een uur en is gebruik van een parkeerschijf verplicht om hier te parkeren. Buiten de hiervoor genoemde tijden geldt geen maximale parkeerduur.

Naar verwachting duren de werkzaamheden herinrichting binnenstad tot december 2022. Gedurende deze periode zijn minder parkeerplaatsen in de binnenstad beschikbaar. Door het instellen van een parkeerschijfzone aan de Kleine Gracht, blijven er voldoende parkeerplaatsen voor kort parkeren dichtbij de binnenstad beschikbaar. Mensen die slecht ter been zijn en een bezoek aan de binnenstad willen brengen, of mensen die iets moeten afhalen of brengen, kunnen zo toch nabij de binnenstad parkeren.

Dit verkeersbesluit, inclusief bezwarenprocedure, is in te zien in de Staatscourant en ligt op afspraak ter inzage in het Stadhuis.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in