Nog één kavel beschikbaar in Assenrade

In de uitbreidingswijk Assenrade aan de noordkant van Hattem is nog één kavel beschikbaar. Tot en met 5 juni 2019 is het mogelijk om zich hiervoor in te schrijven.

In het zuidelijk deel van fase 4 is één kavel voor een vrijstaande woning beschikbaar. Nadat de inschrijvingstermijn is gesloten, verricht de notaris de loting. Door middel van deze loting wordt de volgorde bepaald waarin inschrijvingen behandeld worden. Door dit systeem hebben alle geïnteresseerden een gelijke kans om een kavel te bemachtigen.

Na de loting is het, voor degenen die een kavel toegewezen hebben gekregen, mogelijk een optie te nemen op de kavel. Deze optie geldt 6 maanden en kost eenmalig €500,-. Bij aankoop van het kavel krijgt de koper dit bedrag terug. Verlenging van deze optieperiode is beperkt en tegen betaling van rentelasten mogelijk. De optieperiode eindigt op het moment dat de koper een aanvraag omgevingsvergunning doet of de koopovereenkomst tekent. De koopprijs van de kavel is inclusief btw € 287.980,00 Nadere informatie is te vinden op de website van de gemeente Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in