Verkiezingen begonnen – uitslag woensdag 16 maart live te volgen

Op woensdag 16 maart worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Stemmen kan ook al op maandag 14 en dinsdag 15 maart het stembureau in het stadhuis. Vanmorgen zijn daar dan ook al de eerste stemmen uitgebracht. Op woensdag zijn in Hattem alle stembureaus geopend. Alle informatie over stembureaus en openingstijden staan op de website van de gemeente Hattem.

De uitslagen van de verkiezingen in Hattem zijn woensdag 16 maart live te volgen op radio en tv-Hattem. De opnamen worden gemaakt in multifunctioneel centrum De Marke waar de uitslagenavond plaatsvindt. Geïnteresseerden zijn daar welkom vanaf 20.30 uur.

Om 20.50 uur opent burgemeester Marleen Sanderse de uitslagenavond met een woord van welkom. Om 21.00 uur worden de eerste ‘landelijke’ indrukken van deze verkiezingen gepresenteerd. Daarna worden op volgorde van binnenkomst de uitslagen van alle plaatselijke stembureaus gepresenteerd. Als alle stemmen in Hattem zijn geteld wordt de voorlopige einduitslag (het aantal stemmen en zetels per partij) bekend gemaakt. Tussen de uitslagen door worden plaatselijke politici geïnterviewd. De uitslagenavond wordt afgesloten met een reactie van alle deelnemende partijen op de einduitslag.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in