Hatto-Heim dominant in Dedemsvaart

Zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma voor sv Hatto Heim.
De geel/blauwen gingen naar de andere geel/blauwen; SCD’83 uit Dedemsvaart.

Na twee speelrondes wat het al een gedane zaak in deze poule. sv Hatto-Heim stond met zes punten bovenaan en was niet meer te achterhalen. Maar als je verwacht dat de wedstrijd niet serieus genomen werd, dan kwam je bedrogen uit.

Vanaf de eerste minuut was sv Hatto-Heim de dominante ploeg. SCD’83 kreeg maar geen controle over de creatieve middenvelders, de opkomende laatste man Rowan Mensink en de snelle aanvallers op de flanken Bram Neuteboom en Ward Willemsen.

Na dat er twintig minuten waren gespeeld ging de bal op de stip. Robin Metselaar werd binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald: strafschop. Rowan Mensink schoot hard  de 0-1 op het scorebord.

Een paar minuten later werd weer een strafschop gegeven. Rowan Metselaar ging zelf weer achter de bal, maar helaas schoot hij de bal hard naast.

Nog voor de rust de 0-2 en wat voor goal. Over vele schijven ging de bal rond en aan het eind van de rit stond daar Bram Neuteboom die de keeper kansloos liet.

In de tweede helft kwam SCD’83 meer voor in het spel sv Hatto-Heim creëerde nog wat kansjes, maar vond het wel goed. En zo was de ruststand ook de eindstand: 0-2

Zaterdag 19 september begint de competitie met voor Hatto Heim een uitwedstrijd naar Hulshorst. Aanvang 14.30 uur. Zaterdag start ook een nieuw sportseizoen bij Radio Hattem. Van 14.00 tot 17.00 uur hoor je weer in het programma Tweede Jeugd Sportief verslagen van sportwedstrijden van Hattemse sportclubs.