Hattem in Hart van Nederland – Late editie

Een reporter en cameraman van SBS6 zijn vandaag in Hattem voor het maken van opnamen. De reportage die zij maken is vanavond om 22.30 uur te zien in het programma Hart van Nederland – Late editie van SBS6.

Het team van SBS6 sprak onder meer met stadsgids Gerard Libert, die als geen ander kan vertellen over de geschiedenis van Hattem en in het bijzonder over Herman Willem Daendels.

Daendels is een van de personen die een belangrijke rol spelen in Het verhaal van Nederland dat begin dit jaar werd uitgezonden door de NPO. Bij de serie hoort een reeks podwalks: tien historische wandelverhalen op verschillende locaties in Nederland, te beluisteren via de Het verhaal van Nederland podwalk app. Er is ook een podwalk over Hattem en dit zorgt er voor dat veel toeristen Hattem bezoeken om deze wandeling te maken.

De reporter van SBS6 sprak ook met ondernemers om te peilen wat zij ervaren van het toegenomen toerisme. En hij was op zoek naar wandelaars van de podwalk.

Lees en beluister alles over de aflevering van Hattem in het Verhaal van Nederland in: Hattem, Volk en vorst in ‘Het verhaal van Nederland’.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in