Tourclub Hattem presenteert 25e Hattemer Zomer Toertocht

Toerclub Hattem houdt voor de 25e keer de Rabo Hattemer Zomer Toertocht. Het evenement wordt op zaterdag 8 september gehouden. Deelnemers kunnen kiezen tussen een tocht van 85 kilometer of 125 kilometer. De start is bij Opleidingscentrum de Gelderpoort aan de Burgemeester Moslaan 11. Na een tocht door het Veluwse landschap worden de fietsers weer bij het startpunt ontvangen met snacks en eventuele verzorging. Ook is er een douchegelegenheid.

Toertochten
De toertochten gaan tussen 8.00 en 9.30 uur van start. NTFU-leden betalen voor de tocht van 85 kilometer en 125 kilometer resp. vier of vijf euro. Alle overige deelnemers betalen een euro extra. Kinderen onder de twaalf jaar oud kunnen gratis meedoen. Voor een eventuele herinneringsmedaille betalen de deelnemers 2,50 euro.

Valhelm
De organisatie laat weten dat deelname geheel op eigen risico is en dat zij op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor schade opgelopen tijdens de toertocht. Het dragen van een valhelm is van essentieel belang is voor het waarborgen van de veiligheid.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in