Jubileumtocht ‘Hattem’s Mooiste’ van Toerclub Hattem

Mountainbikers komen graag naar de Noord Veluwe om te genieten van het mooie landschap. De veldtoertocht van Toerclub Hattem die door dit mooie gebied gaat wordt gekenmerkt door de pittige klimmetjes in de gedeeltelijk vernieuwde route.

De tocht op zaterdag 21 december wordt voor de 25e keer tot in de puntjes verzorgd door de 60 vrijwilligers van Toerclub Hattem die  -uitgezonderd de uitzetters en controleurs-  deze dag de fiets laten staan om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

TCH
Op de aanrijroutes staan bordjes met aanduiding ‘TCH ‘en bij het sportpark het Achterveen aan de Konijnenbergerweg in Hattem krijg je een parkeerplaats toegewezen.

Perfecte organisatie
De veldtoertocht is een door de NTFU erkende tocht vanwege een perfecte organisatie op het gebied van veiligheid, bewegwijzering en verzorging. De route is geheel gepijld en er zijn herkenningspunten aangegeven, zodat je in het geval van calamiteiten weet waar je bent.

Afstanden
Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 30 of 50 km. De start is tussen 09.30 en 10.30 uur.  Op het sportpark bij de voetbalvereniging Hattem is voldoende douche- en kleedgelegenheid.

Verzorging
De route is spectaculair en natuurlijk is er een verzorgingspost met bouillon, krentenbollen en bananen. Ook is er een materiaalpost ingericht voor de pechgevallen en rijdt er een servicewagen over het parcours. Bij gevaarlijke oversteekpunten staan verkeersregelaars.

Inschrijfkosten
Als extra motivator is er een beker voor de grootste deelnemende groep en voor de jongste deelnemer een prachtige fietshelm.  De jeugd tot en met  16 jaar mag gratis deelnemen. Inschrijfkosten zijn voor NTFU-leden 5 euro en niet-leden betalen 7 euro. Na afloop is er een gelegenheid om je fiets af te spuiten.

Kijk ook op tourclubhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in