Bewegingsboulevard valt buiten de prijzen

De jury van de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat heeft 7 plannen gekozen die kans maken op € 20.000. In totaal waren er 61 plannen ingediend. Tot de genomineerde plannen behoort niet het plan van de Bewegingsboulevard in Hattem.

De jury bestaat uit sportgedeputeerde Jan Markink, oud-volleyballer Bas van de Goor en rolstoelbasketbalster Bo Kramer. “Er zaten veel goede ideeën bij, maar de keuze is op deze 7 ideeën gevallen. Het zijn vernieuwende en verbindende plannen voor allerlei verschillende doelgroepen”, aldus Jan Markink.

Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat
Met de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat willen we samen met Omroep Gelderland en Gelderse Sport Federatie het sportklimaat in Gelderland verbeteren. Dit door samenwerking tussen sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs te stimuleren. Juist als organisaties uit verschillende richtingen samenwerken en ideeën uitwisselen, ontstaan er bijzondere plannen. Uit de ingestuurde plannen koos de jury 7 genomineerden. Met de 7 gekozen plannen is er een spreiding over heel Gelderland en verschillende belangrijke doelgroepen.

Ook keek de jury of plannen op andere plaatsen in Gelderland ook kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast was innovatie een criterium. Bas van de Goor: “We hebben weloverwogen deze 7 plannen gekozen, maar we laten de andere plannen zeker niet vallen. In het fantastische netwerk dat het Gelders Sportakkoord is, moeten we meer initiatieven op gang kunnen helpen.” Misschien dat de Bewegingsboulevard in Hattem in de toekomst alsnog een zetje in de rug kan krijgen.

Stem vanaf 26 november 2020
De 7 gekozen plannen worden van 26 november tot en met 1 december 2020 in de spotlights gezet door Omroep Gelderland. Je kan dan stemmen op het plan dat je het beste vindt. De stemmen van het publiek tellen voor de helft mee, daarnaast bepaalt de jury.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in