Kunstfestival Hattem

Hattem heeft dit jaar weer het Kunstfestival. Nadat de Kunstmarkt de afgelopen jaren niet door kon gaan, staat Hattem op zaterdag 28 mei 2022 geheel in het teken van de Kunst.

Het Kunstfestival is een buitenevenement dat al vele jaren kunstenaars trekt uit heel het land. Dit jaar presenteren ruim 50 kunstenaars vanuit diverse kunstdisciplines hun werk rondom de Grote Kerk. Er worden demonstraties gegeven en er is werk te koop van schilderkunst tot glaskunst en van unieke sieraden tot keramiek.

Kleinkunstpodia
In de straten van de binnenstad zijn tal van creatieve activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van sfeervolle muziek en adembenemende optredens.
Ook is er ‘de rode schoenen-route’ die je leidt naar het plein bij de Molen. Daar word je verrast door ambacht demonstraties en kan je ontdekken hoe theater, muziek en beeldende kunst samen komen in performance art.

Sokkenkunst en graffiti
Bij Twee Steekjes Los kan je meebreien of haken aan het Sockart-kunstwerk. En spreekt graffiti je meer aan, dan kan je onder begeleiding van een professionele graffiti artiest verschillende spuittechnieken ontdekken en kan je creatief los gaan om je eigen graffiti-stijl te ontdekken.

4 REACTIES

 1. Hallo,

  Ik maak kunst van metaal en van hout.
  Ik wil zich inschrijven voor de kunstmarkt volgende jaar.
  Als het kan laat het mij weten.
  Ik heb foto’s als bijlage.

  Vriendelijke groet,

  Misheck Huni

  Met vriendelijke groet,

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in