Energiebespaaractie Noord-Veluwe: korting op radiatorfolie, tochtstrips, muurisolatie, inductiekookplaat en meer….

Wie tussen 14 februari en 31 juli dit jaar één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van zijn aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam.

Met deze tweede editie van de Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten -waaronder Hattem- en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alles uit de kast om inwoners te stimuleren aan de slag te gaan met energiebesparing. Deelnemende producten zijn dit keer bijvoorbeeld ook inductiekookplaten, HR++ glas en ventilatiesystemen.

“De Energiebespaaractie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen. Zo zorgt een kleine maatregel als een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen”, aldus Veluwe Duurzaam.

50 procent korting op kleine maatregelen
Wie kleine energiebesparende producten koopt, ontvangt 50 procent van zijn aankoopbedrag terug. Inwoners kunnen maximaal 50 euro terugkrijgen. Onder deze groep vallen bijvoorbeeld: tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

25 procent korting op grote maatregelen
Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekooktoestel bijvoorbeeld. Combineren van kleine en grote maatregelen is mogelijk, maar met een maximum van 100 euro retour.

Voorwaarden
Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden op www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie

Bon inleveren!
Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 14 augustus 2022. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alléén voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in