Noord-Veluwse Energiebespaaractie: 50% korting op radiatorfolie, deurdrangers en meer

Eenvoudig energie én geld besparen? Tussen 11 en 24 oktober kun je als bewoner van de Noord-Veluws de helft van je aankoopbedrag terugkrijgen als je één of meerdere energiebesparende producten koopt.

Het gaat om radiatorfolie, ledlampen, deurdrangers en waterbesparende douchekoppen bijvoorbeeld. Daarbovenop biedt een aantal bouwmarkten zelf ook korting op de materialen aan. De Energiebespaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door de zeven regiogemeenten, waaronder Hattem en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

De Energiebespaaractie moet inwoners een steuntje in de rug geven om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Juist met een aantal kleine aanpassingen kan er al veel worden bespaard. Zo zorgt een deurdranger of deurveer ervoor dat deuren niet onnodig open blijven staan in huis. Hierdoor blijft de warmte in de winter beter in huis hangen.

Douchekop
Eén van de andere deelnemende energiebesparende producten is de waterbesparende douchekop. Door een normale douchekop stroomt zo’n 12 liter water per minuut. Met een waterbesparende douchekop kan dit al worden teruggebracht naar 4,5 liter per minuut. Dat bespaart niet alleen water, maar óók energie. Er hoeft namelijk minder water verwarmd te worden.

Aankoopbon uploaden
Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 7 november! Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden staat op www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie

Extra korting bij bouwmarkten
In het kader van de Energiebespaaractie geven een aantal bouwmarkten zelf ook korting op energiebesparende producten. De korting die Veluwe Duurzaam geeft, komt daarbovenop. Deze bouwmarkten staan www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in