‘Hattem Actueel’ met gezinshuis “Joppe”, Kerstkaartenactie, nieuwe wandelkaart, Kerstpakketten voor Hattemers

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’. En op zaterdagmorgen staat onze studiocam aan. Kijk dan mee via tv.

Zaterdag 12 december

  • Remmelt en Jannie Knigge vertellen uitgebreid over hun Gezinshuis “Joppe”.
  • Ook dit jaar gaan de kerstkaartenbestellers van de Stichting Oekraïne Projecten weer op pad voor het goede doel. Matthias Michelsen en Johannes Kroes informeren ons over het doel en deelname.
  • Er is een nieuwe wandelkaart ontwikkeld voor de Noord-Veluwe,waarop 45 mooie routes zijn uitgestippeld. Sonja Schultz, coördinator Toeristisch Informatie Punt beveelt ons deze kaart van harte aan.
  • Jeanet Bisschop is vrijwilligster bij De Fontein, en deze evangelisatiewinkel wil met behulp van velen kerstpakketten verstrekken aan Hattemers die het -juist in deze coronatijd- moeilijk hebben.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in