Bestel jouw kaarten voor het 15e Huiskamer Filmfestival in Hattem

Voor de vijftiende keer wordt op zaterdag 1 februari in meerdere huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Huiskamer Filmfestival gehouden. De Lions Club Hattem zamelt hiermee geld in voor sociale of culturele projecten in Hattem.

Inspirerende ervaring
De filmcommissie van de Lions Club Hattem heeft twee prachtige films geselecteerd. “In de films wordt indrukwekkend geacteerd en zijn goed voor een lach en een traan. Het populaire festival biedt een uitgelezen mogelijkheid voor een mooie ontmoeting en een inspirerende ervaring”, aldus de Lions Club.

Verrassing..
De films blijven tot het laatste moment een verrassing voor de deelnemers, die na afloop onder het genot van een drankje gezellig kunnen napraten in Grand Café Banka aan de Markt.

Bestellen
Voor twee films, drankjes en een hapje betaal je € 20,- per persoon. Kaarten zijn te bestellen bij leden van de Lions Club Hattem of door het sturen van een e-mail aan film@lionshattem.nl. Vermeld het aantal kaarten plus jouw naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur ontvang je de kaarten de week voor het festival in de brievenbus.

Het Huiskamer Filmfestival wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Powered by Hattem, een coöperatie met het oogmerk Hattem vanaf 2030 op energiegebied zelfvoorzienend te maken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in