Lions laten klassiekers ronken en rijden

De Hattemse Lions kijken terug op een zeer succesvolle toertocht 2024. Vijfentwintig klassieke auto’s met bestuurders en bijrijders vertrokken zondag 14 april voor een rondrit langs Hasselt, Dalfsen en Vilsteren. Een culinaire fietstocht is een van de volgende plannen.

Alle records gebroken
Een recordopbrengst voor Stichting Welzijn Hattem, hoogste aantal deelnemers en sponsoren, en de hoogste temperatuur…, de Lionsclub Hattem kan terugkijken op een zeer succesvolle toertocht 2024. De bemanning van de herstelbus van Toyota Ramakers hoefde niet in actie te komen. Alle deelnemers bereikten zonder panne of brokken het eindpunt bij de Hattemse Dutch Golf.

Mooie opbrengst
De opbrengst van dit evenement gaat naar de Stichting Welzijn Hattem als bijdrage voor een tandemfiets voor dementerende ouderen, met steun van Veltkamp Tweewielers. Ook WEP, Bultman-Hartholt, De Jong en Veltkamp&Stam droegen hieraan bij.

Happen en trappen
Dit jaar staat op zaterdag 6 juli nog één grote actie gepland, een culinaire fietstocht bij aansprekende plekken rond Hattem. Wie toch liever het gaspedaal in plaats van de trappers bedient, kan zich alvast aanmelden voor de 2025 editie van de toertocht door een mailtje naar lionsrallycommissie@gmail.com.

Over Lions Hattem
De Lionsclub Hattem is een gezelschap van dertig mannen die, aldus de website: ‘over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven staan en graag bereid zijn zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.’ 
De verrichtingen van de Hattemse Lions zijn te volgen op Facebook.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in