Lionsclub Hattem steunt Stichting Leergeld Noord Veluwe

Lions Club Hattem steunt met een donatie van 3.000 euro de Stichting Leergeld Noord Veluwe. Dit bedrag is bijeengebracht tijdens een Wijnactie waarbij een brede selectie aan wijnen kon worden geproefd en besteld. Dat is massaal gedaan, waarvoor dank!

De stichting Leergeld Noord Veluwe ondersteunt minderbedeelde gezinnen zodat voor hun kinderen leermiddelen kunnen worden aangeschaft, zij lid kunnen worden van een sportvereniging, mee kunnen gaan op schoolexcursies of kunnen deelnemen aan creatieve activiteiten zoals bijvoorbeeld het volgen van muzieklessen.
Deze bijdrage zal ingezet worden voor verruiming van een reeds geplande vergoeding voor winterjassen en schoenen.

Voor de Lions is dit een actie waarbij ze door hun financiële bijdrage waardevolle initiatieven in de lokale samenleving kunnen steunen. Dat de Lions Club Hattem niet alleen financieel maar ook letterlijk een aantal keren per jaar ‘de handen uit de mouwen’ steekt, blijkt onder andere uit de deelname aan de World Cleanup actie op zaterdag 16 september a.s.

Op de foto nemen Andries Jans (links) en Henk van Kessel (rechts) van de Stichting Leergeld Noord Veluwe het bedrag symbolisch in ontvangst uit handen van Floris Degener en Roy Heetkamp (Lionsclub Hattem).

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in