Zing mee in het pop-up koor tijdens de Kerstkuier

Binnenkort vindt in Hattem wederom een KerstKuier plaats. Nieuw onderdeel wordt een enthousiast pop-up KerstKuierKoor dat op 18 december onder leiding van Herman Weelink optredens verzorgt. Daarvoor zijn op 4 en 11 december repeties. Wie hieraan mee wil doen en lekker wil zingen tijdens de KerstKuier, kan zich aanmelden via kerstkuierkoor@gmail.com.

Dirigent Herman Weelink: “Ik heb kort geleden de eerste editie van Zingen met Daentje verzorgd. Er zijn blijkbaar heel wat Hattemers die het leuk vinden om af en toe eens samen muziek te maken. In die sfeer kun je dit pop-upkoor ook zien. We houden twee gezellige repetities waarin we een paar makkelijke in het gehoor liggende kerstliedjes en carols oefenen. Tijdens de KerstKuier treden we op een fantastische locatie op, als een soort Engelenkoor.”

Weelink vindt het leuk om mensen op een informele manier vertrouwd te maken met zingen. Dat hij daarin slaagt, bewijst hij tijdens ‘Zingen bij Daentje’. Al twee keer is dit evenement uitverkocht en de reacties zijn enthousiast.

De KerstKuier is een initiatief van de gezamenlijke Hattemse kerken. Een grote groep vrijwilligers tovert het stadje om tot het sfeervolle decor van het kerstverhaal. De afgelopen jaren trok het evenement duizenden bezoekers. Op verschillende plaatsen in de stad spelen zich scènes uit die geschiedenis af waar de bezoekers al wandelend van kunnen genieten. De deelnemers aan het koor krijgen tijdens het evenement voldoende tijd om ook zelf te KerstKuieren.

De repetities vinden plaats op dinsdag 4 en 11 december vanaf 20.00 uur in het Hattemse huiscafé Daentje aan de Achterstraat. Op dinsdag 18 december treedt het KerstKuierKoor één of meer keren op tussen 18.00 en 20.00 uur. Hierover worden met de deelnemers nog afspraken gemaakt. De deelname is gratis en voor alle leeftijden. Wie meer informatie wil, of mee wil zingen, kan zich aanmelden via kerstkuierkoor@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in