Internationaal springconcours in IJsselhallen

De IJsselhallen Zwolle vullen zich in oktober weer met internationale springpaarden van over de hele wereld. Het internationaal springconcours komt weer terug na een afwezigheid van maar liefst zeven jaar. Om dit te realiseren hebben Teus van den Brink, Emmy Poppelaars en Jonny Roelofsen de handen ineen geslagen en staat topruiter Jeroen Dubbeldam hen bij als ambassadeur.

Tijdens Jumping Zwolle kan het publiek niet alleen genieten van het concours maar ook van diverse leuke stands. Op deze manier is het evenement ook leuk om te bezoeken voor mensen die iets minder om de sport geven.

Jeroen Dubbeldam is met plezier ambassadeur en deelnemer van Jumping Zwolle. “Ja, Zwolle, dat is altijd blijven hangen. Dat was zo’n mooi concours. Gelukkig zijn daar een paar mensen serieus op ingegaan en staat het nu weer op de kalender. Ik denk op de achtergrond mee met het sportieve gebeuren. Het wordt een concours op driesterren en eensterren niveau, waarbij alle deelnemers ook nog een jong paard kunnen meenemen. Tweesterren niveau, daar hebben we het over gehad. Maar in zo’n hal en in zo’n stad, dan wil je toch meer? We willen mooie sport. Zo’n driehonderd paarden, dus niet te volle rubrieken”, vertelt Dubbeldam die in Zwolle werd geboren en daar opgroeide.

 • Openingstijden
  Donderdag 18 oktober 09.30-22.35 uur
  Vrijdag 19 oktober 08.15-23.00 uur
  Zaterdag 20 oktober 09.30-23.00 uur
  Zondag 21 oktober 09.00-18.00 uur

   

 • Prijzen

  Donderdag 18 oktober € 5,-
  Vrijdag 19 oktober € 10,-
  Zaterdag 20 oktober € 12,50
  Zondag 21 oktober € 12,50
  Kinderen tot 12 jaar gratis entree 

  Parkeren € 5,-

  Kaarten zijn alleen te koop tijdens het evenement aan de kassa van de IJsselhallen en niet in de voorverkoop.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in