Het goede doel steunen en genieten van topniveau paardensport in Wezep

Volgende week, op vrijdagavond 9 juni, wordt in Wezep het Freestyle Festival gehouden. Het Freestyle Festival is een (paarden)evenement met een mooie mix van professionele dressuursport en een benefiet actie voor het goede doel. Veel bekende amazones laten hun kunsten zien in de ring bij de Heuvelruiters. Er zijn prachtige prijzen te winnen maar het mooiste is dat de opbrengst dit jaar gaat naar Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle.

De jury’s en publiek krijgen een Kür op muziek te zien, in plaats van de reguliere proeven. Dit jaar zien we bekende deelnemers in de ring. Zo komt winnares van de vorige editie, Vai Bruntink, haar titel verdedigen. Maar ook de regio is goed vertegenwoordigd met talenten Femke Beljon, Kimberly Pap, Sophie van Norel en Ellemijn van Norel in de ring.

Een evenement voor iedereen
Het evenement begint om 16.30 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken naar dressuur op topniveau met de kür op muziek. Dit onderdeel staat garant voor spektakel en emotie. De toegang is gratis. En u kunt ter plaatse genieten van diverse lekkernijen.
Kinderen zijn ook van harte welkom. Er is namelijk een gigantisch kinderspeelplein in de binnenhal. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen.

Het goede doel
Het Freestyle Festival staat 9 juni in het teken van het goede doel Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle. Deze stichting biedt lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten en mensen met psychische problemen de mogelijkheid om paard te rijden onder deskundige begeleiding. Dit gebeurt in een volledig aangepaste manege in Zwolle. De Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle spaart voor een nieuw paard en de inkomsten van deze wedstrijd gaan naar de stichting toe.

Praktische informatie
Wanneer: 9 juni 2023, vanaf 16.30u
Waar: Heidehoeksweg 1, Wezep
Prijs: Gratis toegang

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in