Veluwse kleurwedstrijd met leuke prijzen

Kinderen én volwassenen op de Noord-Veluwe kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd en daarmee mooie prijzen winnen. De wedstrijd is een initiatief van de gemeenten op de Noord-Veluwe, waaronder Hattem, en het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Op de kleurplaat is een duurzaam huis en een klimaatvriendelijke tuin te zien. Daaromheen staan zoekwoorden die nog op de juiste plek gezet moeten worden. Op een creatieve manier kunnen kinderen (en volwassenen) op deze manier iets leren over duurzaam wonen. De wedstrijd is bedoeld als een leuke afwisseling op het thuisonderwijs.

Een kleurplaat ophalen of downloaden
Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, is het belangrijk dat de kleurplaten makkelijk te verkrijgen zijn. De kleurplaten liggen bij een groot aantal supermarkten, bouwmarkten en andere winkels in de regio waar ouders en verzorgers hun boodschappen doen. Op www.veluweduurzaam.nl/kleurwedstrijd staat het overzicht van alle winkels. Ook is het mogelijk om de kleurplaat zelf uit te printen.

Wie kan er mee doen?
Er zijn veel prijzen te winnen. Van een dagje naar de Efteling tot een activiteit in de buurt zoals het Klimbos in Ermelo of een knutselpakket om je eigen windmolen te maken.

De leeftijdscategorieën zijn 3 t/m 5 jaar, 6 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13+. Iedereen met een passie voor kleuren kan zo meedoen. De kleurplaten kunnen voor 10 mei gratis worden opgestuurd naar het antwoordnummer van Veluwe Duurzaam. Een jury beoordeelt de inzendingen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in