Tweede digitale informatiebijeenkomst “Omgevingsvisie” live bij RTV Hattem

De gemeente Hattem gaat samen met jou en de gasten Mirjam de Kunder (Bedrijvenkring Hattem en Zoethout) en voormalig huisarts Roel Rischen -je kent hem vast!- donderdagavond 11 maart live gesprek over de toekomst van Hattem tijdens de tweede informatiebijeenkomst “Omgevingsvisie Hattem”

Hoe zorgen we er samen voor dat het voor iedereen in 2040 nog steeds fijn wonen, werken en leven is in Hattem? Welke voorwaarden zijn daarbij belangrijk? Hoe doen we dit duurzaam? Zijn er voldoende woningen beschikbaar?

Kijk en praat mee | donderdag 11 maart | 19.00 uur
Kijk donderdag 11 maart vanaf 19.00 uur naar de tweede informatiebijeenkomst “Omgevingsvisie Hattem”, live uit vanuit de Open Poort bij RTV Hattem.
Heb jij een vraag over woningbouw, duurzaamheid of een ander onderwerp uit het Koersdocument van de Omgevingsvisie? Stel hem via Facebook, Twitter (#omgevingsvisiehattem) of stuur een email naar omgevingsvisie@hattem.nl.
Donderdag 11 maart Tijd: 19:00 – 20:00 uur |  www.samenhattem.nl
(tekst gaat verder na de video!)

Gasten van deze informatiebijeenkomst

  • Mirjam de Kunder van Bedrijvenkring Hattem en van ‘Zoethout, samen voor jou.’
  • Roel Rischen, voormalig huisarts
  • Auke Schipper, wethouder betrokken bij de Omgevingsvisie
  • Peter Prins, projectleider Omgevingsvisie Hattem

Vul de (digitale) enquete in
Voor er definitieve keuzes gemaakt worden, legt de gemeente Hattem de belangrijkste onderwerpen aan jou voor in een enquête. Denk bijvoorbeeld aan het aantal woningen dat  in de toekomst wordt gebouwd, hoe we duurzame energie opwekken en hoe volgens jou een vitale samenleving eruit ziet. Kun jij je in de geschetste uitgangspunten vinden? Laat het weten door op www.samenhattem.nl een aantal vragen te beantwoorden. Dit kan tot eind maart. Jouw mening wordt gebruikt bij het maken van de Ontwerp-Omgevingsvisie. Daar kun jij dan na de zomer weer op reageren. Begin 2022 kan de gemeenteraad dan de Omgevingsvisie vaststellen.

Terugkijken
Kijk de eerste informatiebijeenkomst van donderdag 4 maart hier terug.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in