Dit is ‘de Koers voor Hattem’

Samen met inwoners, ondernemers en andere partijen heeft de gemeente Hattem nagedacht over de toekomst van onze stad. Het resultaat hiervan is de Koers voor Hattem.

Lees of download hier de ‘Koers voor Hattem’

Hoe duurzaam wordt Hattem? Hoeveel extra huizen worden er gebouwd? Hoe ziet de omgeving er over 10, 20 jaar uit uit? Een aantal onderwerpen waarover keuzes moeten worden gemaakt in de uiteindelijke Omgevingsvisie.

De gemeente wil weten of ze op de goede weg is. “Kunt u zich vinden in het Hattem van de toekomst? Geef uw mening.
De Omgevingsvisie Hattem is namelijk van en voor Hattem.”

Planning
Vanaf maart kun je via informatieavonden op 4 en 11 maart via RTV Hattem en nu al via de speciale website www.samenhattem.nl jouw reactie geven op het Koersdocument. Met die reacties gaat de gemeente aan de slag, om de koers om te zetten naar een Ontwerp-Omgevingsvisie. Daar kun je na de zomer op reageren. Het is de bedoeling dat de gemeenteraad de Omgevingsvisie begin volgend jaar vaststelt.

Samen Hattem
www.samenhattem.nl is het online platform waar de gemeente inwoners wil betrekken bij Hattemse projecten. Zo kunt je nu dus al een aantal vragen beantwoorden over woningbouw, duurzame energie en hoe je de toekomst van Hattem ziet; de Hattemse Omgevingsvisie. Binnenkort vraagt de gemeente jouw mening over onder andere de bewegingsboulevard bij de Woonzorgzone en de herinrichting van de Dorpsweg en Eijerdijk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in