Concept plan Bewegingsboulevard gepresenteerd

Op dinsdag 8 februari 2022 vond het Planfestival plaats. Het Planfestival is georganiseerd om inwoners van Hattem te informeren en te betrekken bij het ontwerp van de bewegingsboulevard. Het was voor het eerst sinds lange tijd, dat er weer een fysieke bijeenkomst mogelijk was. Bezoekers kregen de kans om het speel- en beweegplan te zien en het concept inrichtingsplan. Diverse betrokken partijen waren aanwezig met aanvullende informatie.

Diverse groepen bezoekers, van kinderen, ouders van kinderen, buurtbewoners, senioren tot algemeen geïnteresseerden waren naar het planfestival gekomen. Anneloes Spijkers, Adviseur communicatie en participatie van de gemeente Hattem beschrijft het beeld van de avond als volgt: “de meeste reacties waren zeer positief. Enkele reacties waren kritisch meedenkend, en een enkeling was negatief over de plannen. De input van al deze personen is gebundeld op de diverse post-its. Deze reacties zijn zeer nuttig voor de verdere uitwerking van het inrichtingsplan. Wij zijn hier erg blij mee.”

Via het platform SamenHattem.nl zijn ook diverse reacties en deze worden meegenomen in de verdere uitwerking. Voor nu is de eerste stap deze informatie verwerken in het verdere ontwerpproces.

Digitale én papieren informatie
Het CONCEPT Bewegingsboulevard Hattem boek is hier te lezen en online te vinden op het platform SamenHattem.nl. Voor mensen zonder internet zijn er papieren versies af te halen bij de balie op het stadhuis. Ook kan men de schets van het Concept inrichtingsplan bekijken in de hal van het stadhuis.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in