Schoenendoosactie Hattem: ‘Geef een schoenendoos, geef een schat!’

De Schoenendoosactie heeft dit jaar als thema: Geef een schoenendoos, geef een schat! Inwoners van Hattem en omgeving kunnen ook dit jaar een schoenendoos vullen voor kinderen in nood.

Op verschillende plekken zijn folders in Hattem uitgedeeld. Ze liggen onder andere ook bij Boni, Wenz, Bruna, Twee Steekjes Los, De Fontein, Elferink schoenen en de MF Store.

De Schoenendoosactie is van zondag 4 oktober tot en met vrijdag 30 oktober. Je kunt jouw gevulde schoenendozen inleveren in Hattem bij de Bethelkerk aan de Hessenweg 84. Deze kerk is het inleverpunt voor de wijde omgeving.

Wanneer kan ik de volle schoenendoos inleveren?

  • Vrijdag 16 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 21 oktober, tussen 14.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag 23 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 28 oktober, tussen 14.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag 30 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur

Naast gevulde schoenendozen zijn giften van harte welkom. Deze worden onder meer gebruikt voor dekking van de transportkosten.

Impact voor kinderen
De Schoenendoosactie is een project van GAiN: een organisatie die mensen helpt om zélf te helpen.

Afgelopen jaar zijn 46.416 schoenendozen opgehaald. Deze zijn uitgedeeld in de landen Malawi, Togo, Sierra Leone, Roemenië en Moldavië, en op Lesbos in vluchtelingenkamp Moria.

Meer info
Meer informatie is te vinden op schoenendoosactie.nl. Hier kun je ook lezen waaraan de schoenendoos moet voldoen, wat erin kan en wat de impact is voor kinderen die een doos hebben gekregen. Meer informatie over de lokale schoenendoosactie kun je vinden op de speciale Facebookpagina. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: schoenendoosactiehattem@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in