Omroep Gelderland en GGD Noord- en Oost-Gelderland slaan handen ineen

Het coronavirus houdt iedereen in z’n greep. Er leven talloze vragen als ‘Hoe blijf ik gezond?’ en ‘Hoe staat het met het onderzoek naar een vaccin?´Mediapartner van RTV Hattem is Omroep Gelderland en die heeft alle kanalen opengezet om jouw vragen in samenwerking met de GGD en deskundigen te beantwoorden.

De laatste tijd zijn er aanzienlijk veel vragen binnengekomen over het coronavirus. Deze vragen zijn de afgelopen weken door Omroep Gelderland voorgelegd aan verschillende gezondheidsdeskundigen in de tv-uitzending Corona Vandaag. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen heeft Omroep Gelderland, in samenwerking met GGD Noord- en Oost-Gelderland, de website corona.gld.nl gelanceerd waarop alle vragen zijn gebundeld en verdeeld in categorieën.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het dan weten! Dan leggen wij deze voor aan de deskundigen.

Mis niets van het laatste nieuws
RTV Hattem
RTV Hattem houdt specifiek voor Hattem een coronablog bij en geeft, evenals Omroep Gelderland, op al onze platformen informatie over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

TV Gelderland
Van maandag tot en met donderdag: Corona Vandaag, gepresenteerd door Sonja Booms, Angelique Krüger en Erik van der Pol. Ze bespreken het laatste nieuws, beantwoorden vragen en laten bijzondere initiatieven zien waarbij we klaar staan voor anderen. Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

Radio Gelderland
Iedere werkdag: Lunchpauze. Presentator Irene ten Voorde stelt jouw vragen aan een arts van de GGD en een internist-infectioloog van het Nijmeegse Radboudumc. Bezoek de website voor de frequenties en de livestream.

Online
Het laatste corona-nieuws voor Gelderland is te volgen via de liveblog van omroep Gelderland. Daarnaast is op www.omroepgelderland.nl/coronavirus een overzicht te vinden van alle nieuwsartikelen en items over het virus.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in