Wat is jouw actie in de Noord-Veluwse Week van Duurzaamheid?

Hij komt er weer aan: de Week van Duurzaamheid. Van 8 tot en met 16 oktober is er in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en ervaren op het gebied van duurzaamheid.

Bedrijven, organisaties en inwoners uit onze regio kunnen hun activiteit nu aanmelden. Denk aan een leuke workshop, proeverij of kortingsactie. Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten, waaronder Hattem en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Verrassend
Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet.

Aanmelden doe je hier
Organisaties, bedrijven en inwoners uit Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via www.weekvanduurzaamheid.nl.

Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in