VVD Hattem blij met nieuwe schoolcluster op locatie Noordgouw

VVD Hattem is blij met de locatiekeuze van het Hattemer college om het 1e Integraal Kindcentrum een plek te geven direct naast mfc de Marke.

“Hoe mooi is deze locatie, zo fijn dichtbij de nieuw te bouwen woonwijk ’t Veen? Echter voor de VVD is dit de uiteindelijke invulling van de puzzel Kulturhus om met dit laatste puzzelstukje een écht Kulturhus te vormen. Een plek waar scholen, (sport)verenigingen en instellingen gebruik maken van elkaars kennis en kunde en daardoor elkaar alleen maar kunnen versterken.”

“Alle voorzieningen zijn op loopafstand, even gauw een boek uitzoeken in de bibliotheek voor je spreekbeurt, direct na school kunnen zwemmen in het zwembad of gewoon lekker meteen gaan sporten in  de gymzaal. Dit alles is mogelijk door de vele mogelijkheden  die Multifunctioneel centrum de Marke biedt.”

“Natuurlijk hebben wij nog onze zorgen over de oversteek bij de rotonde van de Apeldoornseweg. Deze zal veiliger moeten en hier zal gelijk met de bouw een oplossing voor moeten worden gevonden, en daar gaan we het in onze raadsvergadering zeker over hebben, maar voor nu zijn wij superblij met dit besluit van het college!”

@Fractie VVD Hattem

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in