Workshop Fotograferen met jouw Smartphone

Ben jij op zoek naar het Perfecte Plaatje met jouw Smartphone en kun je daar nog wel wat hulp bij gebruiken? Geef je dan op voor de Workshop “Fotograferen met jouw Smartphone”!

Deze workshop wordt georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe samen met Joop Luimes, professioneel fotograaf en docent Fotografie. Joop Luimes leert de deelnemers in drie bijeenkomsten wat de mogelijkheden van hun Smartphone zijn en hoe ze die kunnen toepassen. Plezier in het leren fotograferen samen met anderen staat hierbij voorop!

Hoe ziet de workshop eruit?
Elke bijeenkomst start in bibliotheek Epe met uitleg over fotograferen met jouw Smartphone. Daarna gaan de deelnemers samen naar buiten om te fotograferen aan de hand van een opdracht. Zo kunnen deelnemers meteen in de praktijk brengen wat ze hebben geleerd! Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en zo nodig worden de deelnemers verder op weg geholpen. Joop Luimes herhaalt regelmatig wat er geleerd is en breidt de mogelijkheden steeds wat verder uit. Zo kunnen de deelnemers samen leren, ervaringen uitwisselen en natuurlijk genieten van al die mooie foto’s!

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?
* Bibliotheek Epe, Stationsstraat 16, 8161 CR EPE
* Drie donderdagochtenden op 7, 14 en 21 september van 10.00 tot 12.00 uur
* Aanmelden via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl

Kosten zijn:
* € 45 voor leden van de bibliotheek
* € 50 voor niet leden

Voor iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te leren fotograferen met de Smartphone. Er wordt rekening gehouden met de verschillende ervaringsniveaus van deelnemers. Dus of je ervaren bent of niet, je bent van harte welkom!

Groepsgrootte: 14 deelnemers. De cursus start als er minimaal 6 deelnemers zijn.

Interesse?
Meld je zo spoedig mogelijk aan, want vol = vol.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in