Jochem van Gelder en Lisanne Halleriet ontdekken Gelderland

In de huidige tijd is op vakantie gaan in eigen land meer dan ooit in trek. Misschien blijf je zelfs wel in Gelderland, want er is van alles te beleven in onze provincie. Maar waar ga je dan naar toe en wat wil je zien en doen? In het nieuwe tv-programma Zomerse streken! van onze mediapartner Omroep Gelderland zoeken Jochem van Gelder en Lisanne Halleriet dit voor je uit.

Jochem en Lisanne trekken de provincie in om het mooiste van Gelderland te laten zien. Ze gaan op zoek naar onontdekte plekken en bijzondere activiteiten, die juist net even anders zijn dan gedacht en misschien wel een tikkeltje uit hun comfortzone. Ze dagen elkaar uit om al dit mooie van Gelderland te zien, te ontdekken en te ervaren.

Streken in Gelderland
Per aflevering komt er één streek uit Gelderland uitgebreid aan bod. We zien en horen informatie over deze streek en daarnaast krijgt de kijker een goed inzicht van wat er allemaal op toeristisch gebied te doen is. Vakantie vieren in ons eigen Gelderland, ook in coronatijd, is mooi en verrassend!

Ideeën? Geef het door!
Jochem en Lisanne zijn nog op zoek naar onontdekte activiteiten in onze provincie. Ideeën zijn welkom via zomersestreken@gld.nl.

Zomerse Streken! is vanaf 26 juli iedere zondag om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in