Oprichter Cultuurfonds Hattem wordt geëerd met eigen prijs

Cultuur, kunst en natuur moeten blijven floreren in onze Hanzestad, dat is het motto van het Cultuurfonds Hattem (CFH). Het werd zes jaar geleden opgericht om de cultuur, kunst en natuur te behouden voor huidige en toekomstige generaties. Oprichter en bevlogen bestuurder van het eerste uur was Rolf Olland. Hij trad in 2020 terug als bestuurslid en overleed vorig jaar.

Eerbetoon
Als eerbetoon aan Olland is besloten om de Rolf Olland Cultuurprijs in het leven te roepen. Deze prijs zal twee-jaarlijks worden uitgereikt aan mensen of organisaties die zich inzetten voor de Hattemse samenleving op het gebied van verbinding, kunst, cultuur en natuur.

Uitreiking van de prijs
De prijs zal worden overhandigd aan de eerste winnaar tijdens de midzomerreceptie (30 juni), die dit jaar bij de hockeyvereniging gehouden wordt. Het prijzenpakket bestaat uit een oorkonde met de verdienste, een bedrag van € 1000,- en een bronzen beeldje van het Hattemer kasteel De Dikke Tinne.

Aanmelden
Het is nog mogelijk om mensen te nomineren voor deze mooie nieuwe prijs. Via de site https://cultuurfondshattem.nl/ kunt u de contactgevens vinden of direct een nominatie (met motivatie) insturen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in