Midzomerreceptie vindt plaats op 30 juni

De gemeente Hattem organiseert dit jaar opnieuw een midzomerreceptie voor inwoners en relaties. Dat is het afgelopen jaar goed bevallen. Burgemeester Sanderse gaf in haar nieuwjaarstoespraak al aan dat ook dit jaar een midzomerreceptie gehouden zou worden. Dat gebeurt op vrijdag 30 juni bij de plaatselijke hockeyclub. De eerste midzomerreceptie werd vorig jaar bij de Hattemse voetbalverenigingen gehouden.

Locatie
Burgemeester Marleen Sanderse: “We organiseerden deze bijeenkomst als alternatief voor onze traditionele nieuwjaarsreceptie in januari. Die kon een paar jaar achter elkaar niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Deze midzomerreceptie is succesvol verlopen. Daarom hebben we besloten om dit jaar weer zo’n bijeenkomst te organiseren.” Het bestuur van de Hattemse Mixed Hockey Club gaf aan graag gastheer te willen zijn hiervoor.

Programma
“We gaan dit jaar opnieuw een programma voor jong en oud organiseren. Met onder andere live muziek, springkussens, hapjes en drankjes en diverse sportactiviteiten”, deelt Sanderse mee. De midzomerreceptie begint om 16.00 uur en zal tot halverwege de avond duren. Meer informatie over het programma volgt nog. RTV Hattem zal hier uiteraard ook weer over berichten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in