De 100e aanmelding voor dit seizoen is een feit voor sv Hatto-Heim

De Hattemse voetbalclub Hatto-Heim kenmerkt zichzelf als een familieclub die haar maatschappelijke functie kent. Iedereen, ongeacht afkomst, overtuiging en geaardheid kan bij de club op zijn of haar niveau het voetbalspel beoefenen. Dat dit aanspreekt bij de inwoners van de gemeente Hattem (en daar buiten) blijkt wel uit het gegeven dat, tegen alle demografische voorspellingen in, de vereniging enorm groeit en bloeit.

De 100e aanmelding van het seizoen
In het afgelopen jaar kon sv Hatto-Heim 100 nieuwe leden inschrijven. Uiteraard zijn er ook wel leden die vanwege persoonlijke omstandigheden hun lidmaatschap hebben opgezegd, maar desondanks is het een ongekende groei. Op de foto de 100ste aanmelding van het seizoen Milan Rook, die door de jeugdvoorzitter Wilco Liefers verblijd werd met enkele sv Hatto-Heim aardigheidjes. Ook Luba Krol, speelster van de Hattemer Meiden Combinatie 35+ in werd in het zonnetje gezet, als 750ste lid.

Geen sprake van een ledenstop
In de gelederen hoort SV Hatto-Heim wel eens de vraag of er, vanwege het tekort aan voetbalvelden, een ledenstop zal komen. “Niets is minder waar”, laat de vereniging weten. “De teller is ondertussen weer opgelopen naar 760 leden”. Aspirant voetballers mogen zich nog steeds welkom voelen om zich aan te melden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in