Veluwe Duurzaam zoekt energiecoaches

Heb jij een passie voor duurzaamheid en energiebesparing? Er zijn veel mensen die wel met deze thema’s aan de slag willen gaan, maar niet goed weten hoe. Als energiecoach help jij deze mensen op weg richting een energiezuiniger en duurzamere woning.

Veluwe Duurzaam is op zoek naar vrijwilligers die graag als energiecoach aan de slag willen gaan in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Twee keer per jaar krijg je een training om jouw kennis over energie bij te spijkeren. Met die kennis en je eigen enthousiasme help jij mensen in jouw gemeente verder. Het is een activiteit op vrijwillige basis, waarvoor je een vergoeding krijgt.

Wat is Veluwe Duurzaam?
Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Veluwe Duurzaam informeert inwoners en helpt ze verder met alles rondom het thema duurzaamheid en energiebesparing. Als vrijwilliger word jij onderdeel van het team en kun je zelf ook anderen verder helpen. Je wordt actief in de gemeente waar jij woont, maar bent ook onderdeel van een regionale poule.

Ben jij dé energiecoach voor jouw buurt?

  • Je hebt een passie voor duurzaamheid en energiebesparing.
  • Je vindt het leuk om buurtgenoten te helpen en te informeren.
  • Je weet praktische tips te geven.
  • Je hebt tijd om anderen te helpen met hun vraag over energie.
  • Je woont in een van de bovengenoemde plaatsen.

Wat krijg je?

  • Twee keer per jaar een trainingsavond.
  • Twee keer per jaar een avond om ervaringen uit te wisselen met andere coaches
  • Een vrijwilligersvergoeding

Enthousiast geworden?
Geef je dan op als energiecoach. Op 13 juli wordt er een kennismakingsavond georganiseerd. In verband met de corona-maatregelen kunnen er 20 mensen worden uitgenodigd. Ben je net te laat met aanmelden of kun je die avond niet? Ook dan ben je van harte welkom in de regionale poule. Veluwe Duurzaam neemt dan contact met je op.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in